Etablering og omlægning af græsplæne i Fjerritslev

Vi tilbyder etablering og omlægning af græsplæne

Skal du have lagt en ny græsplæne? Eller omlagt den eksisterende? Hos Damsgaard Haveservice tilbyder vi både etablering og omlægning af græsplæne i Fjerritslev og omegn – for både private, erhverv samt institutioner. Hos os er du sikret et godt samarbejde, og vi overholder alle vores aftaler.

Omlægningsprocessen

Omlægning af græsplænen kan give en flottere og sundere plæne, samtidig med at det også kan øge værdien af din ejendom. Der er flere måder at omlægge en græsplæne på, afhængigt af dit budget og ønskede resultat. Det er vigtigt at vælge den rigtige type græs til dit område og klima, samt at give plænen den rette mængde vand, gødning og beskæring for at opretholde en sund plæne.

Vi klarer det hele for dig

Når du skal have lagt nyt græs, er der en del forarbejde involveret. Men bare rolig, vi tager os af alt jordarbejdet, så arealet er fuldstændig klart til såning eller lægning af græs. Vi har stor erfaring på området og går op i at levere et professionelt stykke arbejde – hver gang. Vi kan også vejlede dig om mulighederne, når du skal vælge græsfrø eller rullegræs. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret, så du kan få lige præcis den græsplæne, som du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på etablering eller omlægning af græsplæne, så kontakt os på telefon 24 63 34 06 eller skriv til mail soren.damsgaard@live.dk.  Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål.

Skal vi være en del af dit næste projekt?